Галерия

Карнавал на биоразнообразието 2016
За пети път се проведе Карнавала на биоразнообразието, който този път бе на тема „Малките жители на града представят дивите обитатели на Бургаските езера“ и се организира от Българска фондация Биоразнообразие със съдействието на Община Бургас и РИОСВ Бургас.
Полумаратон Атанасовско езеро'2016
В Галерията може да видите снимките от полумаратона Атанасовско езеро, който се проведе на 17 януари 2016 г. в навечерието на Атанасовден.
Поздравления за всички смели участници!
Благодарности за всички доброволци, спонсори и партньори, които помогнаха да се случи организацията.
Открихме във Велико Търново
Едно от местата, където представяме изложбата и особено се вълнуваме от реакцията и интереса на публиката е Велико Търново. Снощното откриване на "симБиотично" в залата на Областния информационен център не ни разочарова, тъй като над 50 човека дойдоха, за да се докоснат специално до Атанасовско езеро.

Изложбата симБиотично може да се види в залата на Областен информационен център Велико Търново и ще остане там до 26 октомври 2015 г.
Южно Атанасовско езеро от птичи поглед
Благодарение на проекта "Лагуна в окото на птица - еко дрон", финансиран от Дарителската програма на MOTO-PFOHE за опазване на природното и културно наследство на България – 2014, БФБ закупи дрон, с който може да следи състоянието на Атанасовско езеро отгоре.

Представяме малко снимки от полета през август 2015.
Изложбата СимБиотично в Бургас
Всеки може да стане част от приключението, посветено на Атанасовско езеро и да почувства нашето симБиотично езеро….

В Бургас всеки ден до 13 май от 10:00 до 18:00 часа в Морска гара на Пристанище Бургас.
 
Фестивал на солта Отблизо с Мира Добрева

Един разкошен материал за Фестивала на солта през 2013 г. и солодобива с главен герой Деян Томов - технолог на Черноморски солници АД.

Направен е миналата година от екипа на Мира Добрева от БНТ.

www.youtube.com/watch

 

  • 11.09.2014 г.