Галерия

ПОЛУМАРАТОН „АТАНАСОВСКО ЕЗЕРО“ 2018
При чудесно зимно време се проведе третото издание на Полумаратона "Атанасовско езеро", посветен на Атанасовден на именития именик. Тази година спортната надпревара в 4 дисциплини бе на 21 януари (неделя) от 8.30 до 13.30 часа в Културен център "Морско казино" ....
Фестивал на солта - 12 август 2017
Най-голям интерес отново имаше към "Солничар за един ден", "Влакчето на солта", "Базар на солта", но и към басейните с луга и кал, работилницата за натурални репеленти на "За Земята", хамакинга и хладните напитки.
Фестивал на солта - "симБиотично"
В деня на Фестивала бе открито новото пространство на Атанасовско езеро - "симБиотично". Цял ден бе изпълнено с различни събития, а вечерта в 18.00 в присъствието на много гости бе официално открито.
Фестивал на солта - На гости на рожденика
Петото издание на Фестивала на солта тази година се случи по-рано от обикновено, но пък беше през целия съботен ден и привлече многобройна и разнообразна публика от Бургас, но и от цялата страна.

 
Карнавал на биоразнообразието 2017
90 деца от 9 учебни заведения в Бургас дефилираха на Карнавала на биоразнообразието тази година на лятна сцена „Охлюва“ в Бургас. Изключително артистични и майсторски костюми на най-различни обитатели на Живата природа на България, като често можеше да се види и самата „природа“ бяха представени по разнообразен и много вълнуващ начин. Българска фондация Биоразнообразие, Община Бургас, Регионална инспекция по околна среда и води (РИОСВ) – Бургас, заедно с всички участници създадоха един цветен природозащитен празник.
 
ПОЛУМАРАТОН „АТАНАСОВСКО ЕЗЕРО' 2017"
106 участника се включиха в полумаратона Атанасовско езеро' 2017, който беше отложен със седмица заради лошото време. Тук може да видите снимките на нашия колега Спас Узунов от събитието.