Новини

УБИВАМЕ ГИ И ГИ ПРЪСКАМЕ. С МУХОБОЙКА И ПРЪСКАЛО

21.08.2017 г.

На 12 август, в рамките на "Фестивал на солта", визуалният артист от Бургас Красимир Марчев сътвори истинска еуфория по време на снимките на новия си видео проект - "Солта на живота". Призрачна булка, младоженец по пижама, деца-тайни агенти, поп-тарикат и момиче с кукла бяха част от персонажите, които привличаха погледите и предизвикваха аплодисментите на минувачите след всеки дубъл. Марчев и неговите артисти използваха територията на солниците и прилежащия плаж, като декор за видеото, а то бе монтирано и прожектирано в рамките на самия фестивален ден.
Нина Вангелова, Петър Хубеков, Дороти Стоянова, Валерий Койчев, Кристиян Койчев и Борис Чернокожев са част от артистите, които участват в творбата на Марчев, а зад дрона беше Никола Косталов, който улови прекрасни въздушни кадри от сърцето на Атанасовското езеро.
Участие в проекта взе и талантливата балерина от Бургаската опера - Антония Паскалева. Нейните части от видеото бяха заснети няколко дни преди събитието, поради натоварената програма на младата балерина. Във видеото виждаме как Антония танцува с ... комар! Без да издаваме повече, само ще вметнем, че малкото кръвожадно животинче е основно действащо лице през цялото време!
Богатата програма на фестивала завърши с вечерна прожекция на клипа, а за да го представи пред отбраната публика Марчев буквално пристигна с такси и флашка в ръка на сцената.
Желаем ви приятно гледане и много усмивки!  https://youtu.be/WFMly97ewdk
Очакваме ви на Фестивал на солта и през 2018 година!
 
Информация за артистичния проект на Красимир Марчев
Солта на живота / Salt of Life
Второ заглавие: "Напрао ги убивам, пръскам"
Short video by Красимир Марчев (Krasimir Marchev)
Фестивал на солта 2017 - Вдъхновени от езерото, Солта на живота / Salt of Life