Новини

Открихме сезона на „симБиотично“
Откриването на нашата туристическа атракция, съвпадна по време с откриването на сезона на най-големия туристически комплекс „Слънчев бряг“, което показва, че точно сме преценили най-подходящия момент. Публиките, към които сме насочени обаче са съвсем различни :)
Солници в опасност
На много места в Европа солниците са уязвими и застрашени от унищожаване. Подкрепете нашите колеги от Черна гора и подпишете ПЕТИЦИЯТА за спасяването на техните солници и обявяването им за Природен парк.
Голяма победа за нашите приятели на форума "Сребърна"
Учениците от еко клуб "Капитан  Планета" при ОУ "Александър Георгиев-Коджакафалията", с които работим от началото на учебната година, спечелиха Първо място на Международния екологичен форум "Сребърна" 2018, във възрастова група V - VII клас, със своя проект "Моето Атанасовско езеро".
Любимият Карнавал на биоразнообразието събра стотици на „Охлюва“
Откритата сцена „Охлюва“ в Морската градина за пореден път се превърна в пъстра поляна за калинки, таралежи, пеперуди, пролетни цветя и кокичета. Темата тази година бе „Любовта в природата“, но само част от участниците бяха посветили своите костюми на темата.
 
КАРНАВАЛ НА БИОРАЗНООБРАЗИЕТО‘ 2018
Утре предстои шарения Карнавал на биоразнообразието, който ще се проведе на Лятна сцена "Охлюва" в Морската градина от 17.00 часа. Организира се от БФБ, Община Бургас и РИОСВ Бургас, с подкрепата на проект "Солта на живота", LIFE+ и с вкусните лакомства на "Победа" АД.

Последни видеа